2023.02.05.

Fekete Özvegy – Előzetes

Két héttel ezelőtt (dec. 2.) a Marvel hivatalosan is kirakta a Fekete özvegy önálló filmjéhez tartozó kedvcsinálóját.

Fekete Özvegy fehérben.

A Marvel Kapitány megosztó sikere után (legalábbis én így szűrtem le), egy újabb női tag kap majd mozivásznat 2020. május 1.-én (az itthoni premier dátuma 2020. április 30.), méghozzá Natasha Romanoff szerepében. Ha az emlékezetem nem csal, a rajongók egy része nagyon szerette volna, ha Natasha is kaphatna egy teljesen önálló filmet és bevallom őszintén, hogy én is közéjük tartoztam.
Igaz, vannak, akik nem értik a jelenlétét és előfordul, hogy a többi Bosszúállóhoz hasonlítják. Ez szerintem abszurdum. Azt hiszem olvastam olyat is – vagy inkább a lényege ragadt csak mag – , hogy a Fekete Özvegy mit a fenét akar azzal a pisztollyal a kezében.

Nos, persze, elsőként valóban viccesnek hat egy őrjöngő Hulk és villámisten mellett egy pisztoly, ezt aláírom, viszont azt valahogy nem tudom elfogadni, hogy nem kellene a történetéről egy előzményfilmet bemutatni. Én nem olvastam a képregényeket, de elhiszem, hogy sok-sok érdekes karakter van még, amit meglehetne filmesíteni, amit nyilvánvalóan támogatok. Úgy gondolom, hogy a Fekete Özvegy is megérdemel egy filmet, főleg a rejtélyes múltja miatt és ez az, amiért leginkább vonz engem. Igazából a filmek csak utalgattak rá (“Pont olyan, mint Budapest volt.”), illetve kaptunk 1-1 képkockát is róla. A tél katonájában és a Polgárháborúban jó szerepeket kapott a karakter és a Végjátékban is tetszett, hogy picit kibontották. 

A film pedig már csak azért is megérhet egy mozit, mert Budapesten (is) játszódik a történet, a trailer első pár másodperce rögtön a Gellért-heggyel kezd, háttérben a Lánchíddal. Mint feljebb írtam, a magyar premier 2020. április 30.-a.

Az előzetes nekem tetszik, kicsit meg is lepett, hogy van egy tesója (a fehér öltözet pedig jól mutat rajta). Igazság szerint valamilyen szinten mégiscsak meglepi volt az előzetes számomra, mert ha minden igaz, olvastam róla híreket, de nem igazán követtem az eseményeket a forgatás és egyéb dolgok körül. És, mint látom, kicsit visszatérünk az oroszokhoz. 🙂 

Előzetes

Poszter

Feliratkozás
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post Nincs idő pihenni! – Jön a SnowMads!
Next post Lassan itt a Breakers!
0
Would love your thoughts, please comment.x