2022.07.04.

A sas leszált! – NASA APOLLO SATURN V

Az összeszerelés – 1. rész

Mint láthattátok az instrukciós képeken, a termék aljánál kezdjük az építkezést és úgy haladunk szépen felfele. Persze, minden egyes zacskónál fogunk kapni egy előképet, hogy az adott zacskó végeztével milyen eredményt fogunk kapni. Kezdjük az első fokozattal.

Először az első fokozat belső törzsét kezdjük el építeni, majd a második zacskónál a külső borítás egy hangyányi része is felkerül. A hármas és négyes zacskónál tovább folytatjuk a belső építkezést, majd a külső burkolattal folytatjuk. Az ötödik zacskó meglehetősen rövidre sikerült, csupán a „hűtőrácsokat” szereljük fel, míg a hatodik zacskó a hajtóműveket foglalja magában.

A négy darab piros elemre fogjuk ráilleszteni a második fokozatot.

A második fokozat

Most, hogy végeztünk az első fokozattal, azt félre is tehetjük. A 7. zacskóval folytatódik tovább a történet. Ebben a fejezetben megépítjük a belső szerkezetet, aztán a 8.-ban már a külső borítás egy köpetnyi részét is felvisszük. A 9.-ben főként a külsőt gondozzuk, míg a 10. az első és a második fokozat összeillesztésével foglalkozik. Plusz, ebben a részben erre is felszerelünk pár darab kisebb hajtóművet.

A cikk nem ért véget, kérlek ugorj a következő oldalra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Previous post A V12-s duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Next post Élet a pandémia idején
0
Would love your thoughts, please comment.x